Personal training

Personal training

De snelste en persoonlijkste manier om jouw doelen te behalen

Personal training

Ik geef training vanuit mijn eigen personal training studio in Oldemarkt, alleen jij en ik, focus op jou en geen afleiding zoals dat in de sportschool is. Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om te streven naar jouw einddoel. Of je doel nu is om te werken aan een gezond lichaam, afvallen, spieropbouw, conditie verbeteren, blessures voorkomen of herstellen van een blessure, ik kan je helpen om jouw doelen te behalen.

Samen met je sportmaatje

Het is natuurlijk mogelijk om samen met je sportmaatje te trainen of zelfs met het gehele gezin. Heb je de zelfde doelen of vindt je het simpel weg veel leuker, geef je dan samen op.

Leefstijl

Niet alleen help ik jou op het gebied van training, maar ook voeding en mindset. Deze factoren zijn net zo belangrijk, dan wel belangrijker als training alleen.

Samen met je buddy

Of Focus op jou alleen

Persoonlijk trainingsplan

Wanneer jij met mij een personal training traject aangaat, maak ik een persoonlijk trainingsplan.  Voor ieder persoon is dit verschillend omdat het volledig is aangepast op de wensen, behoeften en doelen van de sporter. 

Voedingsadvies

Door drie dagen je voeding bij te houden krijg ik een goed beeld van jouw huidige voedingspatroon. Dit ga ik analyseren en vervolgens krijg jij een persoonlijk advies op maat. Dit advies past binnen jouw leefstijl en kan jij over 10 jaar nog steeds volhouden. Het is namelijk geen dieet!

Lichaamsmetingen

In het begin gaan wij een lichaamsmetingen doen om een goed beeld te krijgen waar jij nu staat. Vervolgens gaan we maandelijks meten om de vooruitgang in de gaten te houden.

Transformatie

Simpel weg gaan we alles toepassen om resultaten te behalen.


Wil je je aanmelden? Plan dan een vrijblijvend gesprek met me in. Dan maken we even kennis, pijlen we waar je staat en wat je doelen zijn en of we daar samen mee verder gaan. Dit is echt even een vrijblijvende kennismaking voor ons allebei, je bent daarna dus niks verplicht.