Over Lisette

Over Lisette

Een jonge sportieve onderneemster

Ik heb een passie voor het streven naar en behalen van doelen. 

Ik krijg energie van in gesprek te gaan met mijn sporters en  de sporters vooruitzien gaan. Ik gun iedereen een leefstijl waarbij je een fit gevoel hebt en je lekker in je vel zit. Ik geloof in het aanpassen van een leefstijl op een duurzame manier wat langer dan 10 jaar vol gehouden kan worden. 

Ik zoek samen met de sporters naar de meest leuke en efficiënte manier om het doel te behalen.  

 

Van toen tot nu

2016 Sportkunde

In 2016 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Sportkunde aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tijdens de opleiding heb ik mijn fitness A, B en sportmassage diploma’s behaald. Daarnaast heb ik stage gelopen en vervolgens 4 jaar lang werkzaam geweest bij de FIT FOR FREE te Groningen. In 2020 ben ik afgestudeerd in mijn eigen onderneming LiftFIT coaching.

2019 LiftFIT coaching

Tijdens de Sportkunde opleiding heb ik mijn onderneming LiftFIT coaching opgezet en ben ik gestart met het geven van outdoor groepslessen. Kort daarna gestart met het geven van personal training aan huis en Inmiddels is LiftFIT coaching gegroeid en ben ik in het bezit van een Personal trainingsstudio in Oldemarkt. 

2019 Bikini atleet

Tijdens het laatste jaar van de opleiding sportkunde heb ik deelgenomen aan de GoldsGym Classic in Rotterdam als bikini atleet. Hier heb ik ongeveer 9 maanden hard voor getraind om ervaring op te doen en omdat dit een droom was die ik wilde nastreven! 

Benieuwd naar hoe ik het heb gedaan? Bekijk dan via deze link de video. 

2020 PT studio

In 2020 heb ik mijn eigen personal trainingsstudio geopend in Oldemarkt. Hier geef ik nu personal training, groepslessen, ouderengym en voedingsbegeleiding.  

 

2021 Mennohenselmans

In 2021 de online wetenschappelijke onderbouwde opleiding Menno Hensemans behaald. Dit om meer kennis te krijgen over het ontwerpen van optimale trainingsprogramma`s, voedingsplannen en suppletieprogramma`s voor spiergroei, vetverlies en krachtontwikkeling. 

 

2022 Zwangerschapssport.

In maart 2022 heb ik de opleiding tot het geven van zwangerschapssport behaald. Ik kan nu vrouwen die zwanger zijn begeleiden in het sporten of voor als je reeds bevallen bent. 

 

2022 Massage Ruimte

Vanaf september 2022 heb ik mijn eigen massageruimte. Ik geef hier relax, hot stone en sportmassages.